Brasserie de Lantaern

53d27cf47d56a56f57759d581b1c3c7f80f966ef

Welkom in de Lantaern.

Chef Martin staat voor verse producten lokaal en duurzaam. Met passie en liefde wordt er bereid. Chef Martin staat alleen in de keuken, bij drukte vragen wij u geduld.

Heeft u een verzoek, zoals vegetarisch dan is dit natuurlijk mogelijk,geef dit aan bij u reservering en wij maken dit voor u klaar. Zo ook eigen suggesties zijn welkom. Graag 1of 2 dagen van te voren in verband met de boodschappen.

Afhaal, u kunt blijven afhalen!

Keuze uit de kaart! Graag 1 dag van
te voren bestellen. Uitgezonderd de desserts.

Aanbieding 3 gangen menu 34,50 uitgezonderd chateau briand en de T-Bone 5,00 bijbetalen.

Al onze gerechten zijn inclusief verse groenten,gebakken aardappels en salade.

Heeft U een allergie meld ons dit!

Wij handhaven de corona regels.

Menukaarten

Bezorgen & Afhalen

Keuzemenu's

Menu van de chef; 3 gangen (p.p.)

27,50

Een heerlijk driegangen keuze menu van de chef.

Voorgerechten: Gerookte zalm OF Steak tartaar.
Hoofdgerechten: Zalmfilet met kreeftensaus OF Varkenshaas met een saus van bospaddenstoelen.
Nagerecht: Een heerlijke zoete verassing.

Vrije keuze menu; 3 gangen (p.p)

32,50

Een heerlijk driegangen menu met vrije keuze van de kaart

Voorgerechten

Carpaccio Lantaern

9,50

Hollandse garnalencocktail

9,50

Huisgerookte zalm

9,50

Steak tartaar

10,50

Asperges met Ham,ei en botersaus en gekookte kriel

23,50

Asperges met zalm, gekookte kriel en witte wijn saus

Asperges met Zalmfilet en witte wijnsaus ,gekookte kriel

23,50

Asperges met ham,ei,botersaus met gekookte kriel

Hoofdgerechten

Chateaubriand (2 pers.) met een rode port saus

50,00

Vleesschotel

19,50

4 verschillende soorten vlees met gebakken uien, spekjes & ananas.

Visschotel

19,50

3 verschillende soorten vis (zeewolf, kabeljauw & zalm) met fruit van de zee.

Pasta Gamba's

17,50

Pasta Ossenhaaspuntjes

19,50

Pasta Vega

12,50

Sucade steak met pepersaus

19,50

Kabeljauwfilet met een mosterdsaus

19,50

Lamskoteletten met honing thijm saus

19,50

Zalmfilet met een kreeftensaus

19,50

Varkenshaas met een saus van bospaddenstoelen

19,50

Kalfslever met spek, ui & appel

19,50

Nagerechten

Profiterolles met vanille creme met slagroom

6,50

Tiramisu

5,50

Chocoladetaart met slagroom

5,50

Paasdagen! Beide dagen open

1ded5c7d3b7c6ad5fa2ac5767b98e4dc2653a5e7

"Wij werken met duurzame producten"